thailand

Thailand

Een vakantie Thailand is betaalbaar genieten van luxe. De meest luxe resorts vindt je hier voor een klein bedrag vergeleken met wat we gewend zijn in het westen. Je kan je zo echt helemaal in de watten laten leggen door de Thaise bevolking. Daarbij is een reis Thailand een unieke kennismaken met het prachtig Azië. Als je eenmaal Azië bezocht hebt is de kans groot dat je ooit nog eens terugkeert naar dit prachtige continent. Daarbij schijnt buiten het regenseizoen vrijwel het gehele jaar de zon en kan je een verfrissende duik nemen in de zee.

Bekijk vakanties in Thailand

Geniet van een strand vakantie Thailand in het Zuiden

Thailand is een gigantisch land en perfect voor een rondreis. Maar als je meer op zoek bent naar een unieke strandbestemming, dan kan je kiezen voor het zuiden van het land. Eventueel kan je een rondreis maken langs verschillende eilanden in het zuiden. Je geniet zo om de paar dagen van nieuwe eilanden met prachtige stranden en een geweldige cultuur. Je kan bijvoorbeeld rondreizen langs Phuket, Koh Phi Phi en Khao Saok. Je vindt hier allemaal prachtige stranden en een overweldigende natuur net achter het strand.

Ga snorkelen en duiken

De perfecte plek om betaalbaar je PADI diploma te halen is in Thailand. In het zuiden zijn diverse duik en snorkellocaties. De prachtige koraalriffen maken het een unieke plek om les te krijgen in duiken. Ga je liever snorkelen? Geen probleem, bij een aantal hotels kan je zelfs een complete snorkeluitrusting lenen. Je hoeft dus niets te huren of zelf te regelen als je de koraalriffen wilt ontdekken. Dit laat weer zien wat voor een geweldige luxe service je kan verwachten tijdens een verblijf in Thailand.

Bezoek kleine vissersdorpjes en plantages

Het dagelijkse leven van Thailand gaat nog steeds door ondanks de populariteit onder de toeristen. Dit zie je goed als je tijdens een vakantie Thailand langs de verschillende eilanden gaat reizen. Je ziet hier bijvoorbeeld nog authentieke vissersdorpjes die vroeg in de ochtend op pad gaan om verse vis te vangen. In de avond wordt deze verse vis geserveerd in de lokale restaurants. Maar in het binnenland vindt je ook verschillende plantages. Denk aan thee, maar ook kokosplantages. Dit is uniek om met eigen ogen te zien als je in het zuiden van het land bent.

Ga op zoek naar de verborgen baaien en stranden

Ondanks dat het land steeds populairder wordt onder toeristen kom je nog steeds verlaten baaien en stranden tegen. Vraag gerust bij het hotel of ze wat tips hebben en huur een scooter. Met je eigen scooter rij je naar deze verlaten baaien en kan je romantisch een duik in de zee nemen. Dankzij het kristalheldere water overal kan je vrijwel overal genieten van de mooiste onderwaterwereld. Vergeet dus niet je snorkeluitrusting mee te nemen. Lijkt dit jouw droom vakantie samen met je grote liefde? Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke aanbieding. Op onze website staan aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Je kan hierbij jouw droomreis naar Thailand bij boeken.