Bali

Een vakantie Bali is de afgelopen jaren steeds goedkoper geworden. Dit komt voornamelijk door de nieuwe vliegverbindingen tussen Nederland en Indonesië. Als je op zoek bent naar een unieke romantische zonvakantie, dan zit je in Bali natuurlijk helemaal goed. Je kan hier samen genieten van een unieke cultuur, romantische witte stranden en een gastvrije bevolking. Een extra pluspunt is het heerlijke eten wat je betaalbaar onbeperkt kan eten. Je kan hier een zonvakantie prima combineren met culturele uitstapjes en een unieke ervaring die jullie samen nooit meer gaan vergeten.

Bekijk vakanties in Bali

Verblijf in de mooiste badplaatsen van Bali

Jullie willen een heerlijke romantische reis maken naar dit prachtige eiland en daarom ook verblijven in één van de mooiste badplaatsen. Het zuiden van het eiland staat bekend om de prachtige badplaatsen, maar is erg toeristisch. Het voordeel is wel dat alle faciliteiten voor toeristen aanwezig zijn. Van gezellige restaurants tot de mooiste resorts en winkels. Eén van de populairste plaatsen in het zuiden is Kuta. Dit is al jaren een geliefde plek voor surfers en in de jaren 70 werden hier voor surfers en backpackers de eerste hotels gebouwd. Vandaag de dag is de plek nog steeds geliefd bij toeristen. Een alternatief is Sanur. Minder toeristisch en daarom perfect voor een romantische strandvakantie. Vanuit hier kan je ook prima uitstapjes maken naar prachtige tempels.

Ontdek de mooiste tempels met je privé chauffeur

Het is niet verstandig om zelf te gaan rijden over het eiland. Gelukkig kan je via het hotel een privé chauffeur boeken. Dit is net zo duur als in Europa voor een dag een auto huren. De chauffeur staat de hele dag tot je beschikking en kan je het hele eiland overrijden. Je kan tijdens een vakantie Bali het eiland niet in één dag zien dus neem er vooral de tijd voor. Maak vooral een toer door het prachtige Ubud en bezoek de olifantengrot en het apenbos met de tempel waar de aapjes in leven.

Verblijf een nachtje tussen de rijstvelden van Jatiluwih

Maak je vakantie Bali echt af door een bezoek te brengen aan de rijstvelden van Jatiluwih. De rijstvelden staan zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst. Je kan hier met eigen ogen zien hoe de rijst verbouwd wordt en het ziet er echt prachtig groen uit. Midden tussen de rijstvelden in zijn een paar kleine resorts gebouwd. Het is adembenemend mooi om met uitzicht op de rijstvelden een nachtje te slapen. Je eigen privé chauffeur kan je hier naartoe brengen en de volgende dag na een uitgebreide excursie weer terug naar het hotel brengen.

Boek een prachtige vakantie Bali

We weten zeker dat een vakantie naar Bali er één wordt om nooit te vergeten. Geniet vooral samen van de prachtige omgeving en de ondergaande zon. Doe dit eventueel bij één van de tempels en romantischer kunnen wij het ons niet meer voorstellen. Het is zeker weten één van de mooiste bestemmingen die je ooit gaat bezoeken samen met je grote liefde. Daarbij leent het klimaat zich er ook nog voor om er een heerlijke strandvakantie van te maken.