Malediven

Een vakantie Malediven is voor veel reizigers een droom die uitkomt. Denk aan wuivende palmbomen, verlaten stranden, azuurblauw helder water en romantische watervilla’s. De Malediven is een geliefde bestemming voor verliefde stelletjes of als je een huwelijksreis wilt maken. Behalve zon, zee en strand is er weinig te beleven. Maar als je dol bent op snorkelen, duiken, zwemmen en de zon dan zit je hier perfect. De omgeving is super romantisch en je kan hier zomaar opnieuw verliefd op elkaar worden. Wij kunnen ons geen romantische strandvakantie voorstellen dan deze bestemming.

Bekijk vakanties op de Malediven

Ontdek de unieke onderwaterwereld op de Malediven

Eén van de activiteiten die hier ondernomen wordt is natuurlijk snorkelen of duiken. Je hoeft hier alleen maar je eigen watervilla voor te verlaten om de onderwaterwereld te gaan ontdekken. Je vindt hier de mooiste koralen en tropische vissen. Ben je nog niet bekend met de wereld van duiken? Dan kan je via je eigen watervilla vaak een duikcursus volgen. Het is de perfecte manier om met deze bijzondere hobby kennis te maken en je PADI diploma te halen. Met je PADI diploma op zak kan je in de toekomst vrijwel overal ter wereld duiken. Een unieke ervaring om samen mee te maken.

Ga zwemmen op een onbewoond eiland

De Malediven bestaat uit 1.200 koraaleilanden waarvan er slechts 200 bewoond zijn en 100 speciale toeristen eilanden zijn. Dit betekent dat er altijd wel een onbewoond eiland in de buurt is. Met een speedboat kan je hier samen met je grote liefde naartoe gevaren worden. Je kan hier een dagje van het prachtige witte strand genieten en rond het eiland snorkelen. Het is een unieke ervaring om samen een dag op een onbewoond eiland te verblijven. Het is ook mogelijk om hier de prachtige natuur te ontdekken. Vaak is deze nog ongerept doordat er geen mensen wonen. Kortom de perfecte bestemming voor een romantische vakantie Malediven.

Verblijf in een luxe watervilla

Als je echt de Malediven wilt ervaren, dan verblijf je natuurlijk in een luxe watervilla. Deze staat op het water en heeft z’n eigen stukje privé eilandje. Je kan vanaf het terras van je villa zo de zee induiken en gaan snorkelen. Sommige villa’s hebben zelfs een soort glijbaan het water in. Dit soort vakanties ga je echt nooit meer vergeten helemaal niet als je van zon, zee en strand houdt. Vergeet zeker niet je watervilla te boeken met transfer via een watervliegtuig. Je kan zo op een unieke manier naar je villa vliegen.

Boek je droom vakantie Malediven samen met je grote liefde

Helaas is een vakantie naar de Malediven niet goedkoop, maar het is wel echt een belevenis. Daarom doen stellen dit vaak ter ere van een speciale gelegenheid zoals een huwelijk of jubileum. Er is regelmatig ook weleens een aanbieding waarbij je voordelig naar dit tropische eiland kan vliegen. Op onze website plaatsen we regelmatig leuke aanbiedingen naar dit tropische paradijs. We vergelijken hierbij de prijzen van verschillende reisorganisaties. Hou onze website dus goed in de gaten voor je eigen droomvakantie.