cyprus

Cyprus

Een romantische zon vakantie Cyprus boek je natuurlijk naar één van de mooiste resorts op het eiland. Cyprus is een gespleten land en is voor een deel van Turkije en voor een deel van Griekenland. Het eiland wordt omschreven als het eiland van de godin van de liefde. Perfect dus voor een romantische vakantie samen met je grote liefde. Je kan hier genieten van een unieke cultuur en een hoofdstad gedeeld door twee landen. Maar je kan hier ook genieten van zon, zee en strand. Vanwege de ligging in de Middellandse zee zijn de zomers warm en zwoel. Perfect als jullie samen van het strand willen genieten tijdens een romantische reis naar Cyprus.

Bekijk vakanties in Cyprus

Veelzijdig vakantie eiland om te genieten van de zon

Een vakantie Cyprus is verrassend veelzijdig en eigenlijk kan je er elke dag weer wat anders beleven. Reis bijvoorbeeld naar Paphos voor de opgravingen uit de oude Griekse tijd. Of bezoek de gigantische shopping malls waar je met airco de hele dag kan winkelen. Of wat dacht je van een vakantie Griekenland en Turkije tijdens slechts één vakantie? Dit kan eigenlijk alleen op Cyprus waarbij het eiland verdeeld is tussen twee landen. Het eiland heeft overigens ook nog veel Engelse invloeden. Zo rijden de bewoners links en drinken ze er geen Ouzo, maar Brandy. Dit maakt eiland absoluut uniek in z’n soort en met geen enkele bestemming te vergelijken.

Genieten van luxe zon vakantie Cyprus

Cyprus staat ook bekend om de prachtige luxe resorts direct aan het strand. In het zuidwesten vindt je brede stranden en vijf sterren all inclusive resorts. Dit betekent dat je nergens meer voor hoeft te betalen en jullie heerlijk samen van de zon kunnen genieten. Maak jullie vakantie extra uniek met een bezoek aan het Scuba Diving Centrum Cyprus. Je kan hier les krijgen in duiken en zelfs scheepswrakken opduiken. Een unieke ervaring die jullie samen nooit meer gaan vergeten. Een extra pluspunt is dat je vanaf half mei tot half oktober een 100% zongarantie krijgt bij deze zonbestemming. Dit betekent dat jullie gegarandeerd samen van de zon kunnen genieten.

Geniet van de wijngaarden en het ruige Troödosgebergte

Romantisch wijnproeven? De kans is groot dat je niet meteen aan een vakantie Cyprus denkt. Toch is het eiland de plek van de oudste wijnboerderijen ter wereld. Het was niet Italië of Frankrijk, maar dit eiland waar de wijnbouw ontstond. Je kan zelf een proeverij maken door in de glooiende heuvels een wijnboerderij te bezoeken. Maar je kan ook het ruige gebergte intrekken en genieten van de schitterende natuur. Cyprus is echt een eiland met vele gezichten en dit maakt een zonvakantie hier juist zo uniek.

Plan jouw reis naar dit zonovergoten eiland

Droom je al van een prachtig strand en luxe all inclusive hotel? Boek jouw bestemming vandaag nog met één van de leuke aanbiedingen op onze website. We hebben regelmatig aanbiedingen van verschillende reisorganisaties online staan. We vergelijken regelmatig leuke aanbiedingen voor romantische reizen richting de zon. Het is zeker weten een leuke ervaring om jouw volgende reis hier naartoe te boeken.